Welke canon-camera is het beste voor persoonlijk gebruik?

De Canon EOS R5 is de vlaggenschip spiegelloze camera van het merk, althans voorlopig. Het combineert zijn ruime resolutie van 45 megapixels met een krachtige Digic X-beeldprocessor.

Welke canon-camera is het beste voor persoonlijk gebruik?

De Canon EOS R5 is de vlaggenschip spiegelloze camera van het merk, althans voorlopig. Het combineert zijn ruime resolutie van 45 megapixels met een krachtige Digic X-beeldprocessor. Als gevolg hiervan beschikt het over een ISO-bereik van 100-51200 (uitbreidbaar tot 102400), hoge snelheid fotograferen tot 12 fps met mechanische sluiter en 20 fps met de elektronische stille sluiter. Het heeft dubbele geheugenkaartsleuven en belooft snelle, nauwkeurige AF met zijn dubbele pixel CMOS AF en het volgen van onderwerpen voor mensen en dieren.

Als u op zoek bent naar een professionele camera in een compacte spiegelloze camerabehuizing, hoeft u niet verder te zoeken. Het heeft zelfs robuuste videomogelijkheden die uitkomen op 8K, hoewel dat niet het primaire doel is. Als je echt professionele videofuncties wilt, wil je upgraden naar een Canon-bioscoopcamera. De Canon EOS 90D is een van de beste APS-C DSLR's die Canon momenteel aanbiedt.

Het kan 10 fps opnemen, heeft een 45-punts all-cross-type AF-systeem, kan 4K UHD 30P-video opnemen en heeft Wi-Fi- en Bluetooth-compatibiliteit. Gezichts- en oogdetectie tijdens het fotograferen in livebeeld is uitstekend en de fps-mogelijkheden maken het geweldig voor het fotograferen van snel bewegende acties. Dit is een veelzijdige dslr voor gevorderde amateurshooters die geïnteresseerd zijn in het vastleggen van foto's en video. Canon verfijnt deze lijn al meer dan een decennium, en die ervaring leert u hier.

Op zoek naar een compactcamera die kan presteren als een high-end DSLR of spiegelloos? De Canon PowerShot G1 X Mark III is zeker zo dichtbij als maar kan. Als je een mooie camera wilt maar er echt geld op wilt besparen, is een compactcamera zeker de juiste keuze. De Canon PowerShot ELPH 180 past perfect bij de rekening voor een onderhoudbare compact tegen een uiterst betaalbare prijs. Het heeft nog steeds geweldige beeldmogelijkheden en laat je video opnemen in 720p.

Als je een professional bent die op zoek is naar een eersteklas Canon-camera, dan wordt de Canon EOS-1D X Mark III een droomkeuze. Wanneer je de snelste, meest robuuste, meest betrouwbare en meest veelzijdige DSLR-camerakanon nodig hebt, is dit degene die je wilt. De 1D X III is vaak de eerste keuze voor degenen die de actie vastleggen op de Olympische Spelen, de Super Bowl en (zet hier een ander groot evenement). Deze camera is niet klein, licht of goedkoop, maar wanneer het verkrijgen van het beeld er enorm toe doet, is dit meestal het gekozen DSLR-model.

De beste Canon DSLR die we hebben getest, is de Canon EOS 90D. Deze enthousiaste crop-sensor DSLR zit midden in Canons DSLR-assortiment, met een robuustere constructie, meer fysieke bedieningselementen en een breder scala aan functies dan instapmodellen zoals de Canon EOS Rebel T8i, terwijl hij goedkoper en iets draagbaarder is dan full-frame alternatieven zoals de Canon EOS 6D Mark II. Het voelt zeer comfortabel aan in gebruik en heeft een weerbestendige constructie, waardoor u kunt fotograferen bij ongunstige weersomstandigheden zonder dat u zich al te veel zorgen hoeft te maken over beschadiging van de camera. De 32,5 MP-sensor zorgt voor een zeer goede JPEG-beeldkwaliteit out-of-the-box, met een indrukwekkend breed dynamisch bereik en geweldige ruisverwerkingsmogelijkheden bij hogere ISO-niveaus.

Het autofocussysteem volgt ook goed bewegende onderwerpen in stilstaande fotografie en presteert uitzonderlijk goed bij het opnemen van FHD- en 4K-video. Het is ook een solide optie voor videowerk, omdat het scherpe, niet-bijgesneden 4k-video kan vastleggen met maximaal 30 fps of FHD-video met een maximale framesnelheid van 60 fps. Er is een volledige aanvulling van ingangen voor verschillende videoaccessoires, zoals microfoon- en koptelefoonaansluitingen, een micro-USB-poort en een Mini HDMI-poort, om nog maar te zwijgen van Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit om de camera met uw smartphone te koppelen. De LP-E6N-batterij moet ook een voldoende batterijduur bieden voor een lange dag fotograferen.

De full-frame R-camera's (die nu de high-end R5- en R6-modellen bevatten) maken gebruik van Canon's nieuwe RF-vatting. Deze camera heeft een ongelooflijke 50x optische zoom, waardoor je kunt vastleggen wat ver weg is met verbluffende kwaliteit. Alleen omdat de specificaties van de ene camera beter zijn dan de andere, wil nog niet zeggen dat het de betere camera is, vooral niet per se de betere camera voor jou, aangezien er meer aan het besluitvormingsproces is dan in de specificaties wordt onthuld. Hoewel Canon bekend staat als een cameramerk, maakt het bedrijf ook verschillende accessoires voor originele apparaten en apparaten van derden.

Deze camera kan zeker voorzien van zijn hoge resolutie, full-frame sensor en 4k-videomogelijkheden. Deze professionele camera zal zeker een glimlach op je gezicht toveren elke keer dat je hem oppakt en opnieuw wanneer je de resultaten bekijkt. De meeste camera's van Canon bieden een indrukwekkende beeldkwaliteit en hun autofocussystemen zijn over het algemeen snel en nauwkeurig bij het volgen van bewegende onderwerpen in zowel fotografie als video. De onderstaande aanbevelingen zijn bedoeld om u te wijzen op de korte lijst met camera's die het meest geschikt zijn voor uw behoeften en budget.

En we testen ook de ISO-prestaties over het hele bereik om een idee te krijgen van de niveaus waarnaar we de camera graag zouden duwen. Je kunt wat gebruikte apparatuur kopen bij een lokale winkel voor gebruikte camera-apparatuur combineren, maar ze zijn nu bijna allemaal failliet. Als je gewend bent aan het point-and-shoot-principe en niet meerdere instellingen wilt leren, is dit waarschijnlijk de beste canon-camera voor je behoeften. Net zo belangrijk bij wildlife-, sport- en actiefotografie is het hebben van een snelle lens die veel licht in je camera laat, zodat je supersnelle sluitertijden kunt gebruiken.

Dit is onmiskenbaar een van de beste Canon-camera's voor fotografie als je net de kneepjes van het vak leert. Als je een echt goede camera wilt maar niet de prijs wilt betalen voor een full-frame model, dan is de 90D waarschijnlijk de juiste optie voor jou. .