Waar een DSLR-camera huren?

Blue Ribbon Digital Media is een geweldige plek voor verhuur van camera-apparatuur in Houston. Houd er rekening mee dat we artikelen reserveren NADAT een bestelling online is geplaatst.

Waar een DSLR-camera huren?

Blue Ribbon Digital Media is een geweldige plek voor verhuur van camera-apparatuur in Houston. Houd er rekening mee dat we artikelen reserveren NADAT een bestelling online is geplaatst. Gebruik de kalenderkiezer tijdens het afrekenen om je data te boeken. Een artikel dat in je winkelwagentje is geplaatst, is NIET gereserveerd.

Als u uw huur tegen het einde van uw termijn wilt verlengen, is het misschien niet mogelijk als iemand anders het item heeft gereserveerd. Als je denkt dat je een artikel langer nodig hebt, laat het ons dan zo snel mogelijk weten om te zien of verlenging mogelijk is. Je moet filmen, eersteklas computers om te huren voor bewerking, en tonnen voorbereidingsruimte om je camera-builds te testen voordat je daadwerkelijk filmt. Naast camera's verhuurt Video Perspective apparatuur, studioruimte, professionele bemanningen en biedt het ook webcastdiensten aan.

PRG Gear is een nationale verhuurketen voor videoapparatuur, met een gigantische faciliteit van 38.000 vierkante meter in Houston. Noch Rent-A-Center noch installateur is verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige vertraging bij het ontvangen of voltooien van de bestelling van de klant. Maar ze zijn zonder twijfel een uitstekende bron voor het huren van alle camerabehuizingen en lenzen waarvan je weet dat je ze nodig hebt voor je volgende film- of fotografieproject. Het feit dat ze lokaal EN scherp geprijsd zijn, maakt ze een aantrekkelijke optie voor het huren van uw camera-apparatuur.

Belastingen, verwerkingskosten (indien van toepassing), kwijtschelding van verlies en schade (indien geselecteerd) en voordelen plus (indien geselecteerd) zijn inbegrepen in de initiële huur. Het „vrije tijdkrediet” bedraagt een bedrag dat gelijk is aan de gemiddelde huurdagen die de vier voorgaande betalingen hebben betaald. Zoals veel van de lokale opties op de lijst, moet u een offerte aanvragen om de exacte huurprijzen te weten van de camera-apparatuur waarin u geïnteresseerd bent. En als je de camera leuk vindt en besluit hem te kopen, tellen ze een deel van je huurprijs (soms al je huurbetaling) voor de prijs van de aankoop van de camera.

Deze Canon Powershot-camera combineert professionele fotografie in een slanke behuizing en biedt u het beste van DSLR-fotografie met gemak van compacte camera's. De ZEISS Supreme Prime-lenzen zijn ontworpen voor filmische grootformaat sensordekking, waardoor ze de ideale keuze zijn voor huidige en toekomstige camerasystemen.