Waar een dslr-camera te verkopen?

Verkoop je gebruikte camera-uitrusting, lenzen en accessoires tegen prijzen waar je je goed bij voelt. Ga online aan de slag Zoek je spullen in de schatter of plan een live.

Waar een dslr-camera te verkopen?

Verkoop je gebruikte camera-uitrusting, lenzen en accessoires tegen prijzen waar je je goed bij voelt. Ga online aan de slag Zoek je spullen in de schatter of plan een live. Wat veel mensen niet weten, is dat B%26H een gezonde tweedehandsmarkt heeft, en een hele aparte camerawinkel die woont in de B%26H Photo SuperStore in New York City - de B%26H Used Department. Adorama is een andere kolos in de fotografie-industrie, met een superstore ook in NYC.

De meeste fotografen kopen hun spullen via de Adorama-website, maar hoe laat dat degenen onder ons achter die tweedehands goederen willen kopen of verkopen? Craigslist is een wereldwijde geclassificeerde advertentiesite die is onderverdeeld in verschillende categorieën voor mensen die op zoek zijn naar banen, huisvesting, diensten en items te koop. Hoewel Craigslist veel te bieden heeft, staat het ook bekend om een aantal zeer duistere deals. Wees heel specifiek over uw verkoopvoorwaarden en de staat van de producten die u aanbiedt. Met online marktplaatsen kunt u zowel geliefde camera-apparatuur kopen als verkopen.

Als het gaat om het kopen van uitrusting van sites zoals eBay, Craigslist, Facebook Marketplace en Facebook-groepen die zich toeleggen op de handel in uitrusting, doe dan altijd je huiswerk. Niet alle online verkopers worden doorgelicht als legitiem. Bij het kopen van een online marktplaats zijn er een aantal regels die ik elke keer toepas. U kunt de snelle en gemakkelijke optie kiezen om uw spullen te verkopen aan een winkel zoals KEH of B%26H, of u kunt de tijd nemen om te kopen of verkopen binnen een online marktplaats.

Als je de gemakkelijkste optie wilt met de minste hoeveelheid stress, is het verkopen of inruilen van je spullen bij een plaatselijke camerawinkel een goede gok. Ze kijken naar uw apparatuur en bieden u er een prijs voor. Je kunt onderhandelen of hun aanbod accepteren en je loopt weg met winkeltegoed of een cheque. U krijgt waarschijnlijk het minste bedrag dan de andere opties die ik hier zal vermelden, maar u kunt het gedoe vermijden om het te moeten fotograferen, lijst het op, de betaling erop innen en verzenden - of iemand ontmoeten die vaag is van Craigslist.

Als u op zoek bent naar de beste plek om gebruikte camera-apparatuur te verkopen, heeft KEH Camera een geweldige reputatie bij fotografen. Ze bieden eerlijke prijzen en u kunt uw apparatuurgegevens invoeren en onmiddellijk een offerte krijgen. Gear Focus werd gevormd door creatievelingen die uitrusting moesten kopen en verkopen zonder te worden misbruikt door oplichters. Gear Focus neemt geen verkoopkosten in rekening totdat de apparatuur wordt verkocht en je uitrusting op de markt wordt gebracht aan creatievelingen zoals jij.

Adorama verkoopt nieuwe en gebruikte apparatuur, dus dit is een geweldige optie als je wilt ruilen voor betere uitrusting. Het bedrijf betaalt de verzendkosten voor gebruikte spullen en ze bieden online offertes aan. Adorama betaalt contant, directe storting of winkeltegoed, waardoor het een flexibele manier is om je spullen te verkopen. MPB is een camerawinkel waar je je gebruikte uitrusting online voor contant geld kunt verkopen of als ruil kunt nemen om verschillende stukken gebruikte uitrusting op het platform te kopen.

Er is een ruime keuze aan camera's, lenzen, flitsen, filters, statief en cameratassen. De online waarderingstool biedt u een offerte. Het bedrijf betaalt voor verzending in de VS. B%26H is tegenwoordig een van de grootste leveranciers van technologie- en camera-apparatuur ter wereld.

Ze hebben een uitgebreide catalogus van apparatuur aan de consumenten- en professionele kant van het spectrum. Maar veel mensen weten niet dat B%26H een drijvende tweedehands markt voor uitrusting heeft en je kunt snel een offerte krijgen. Dit is een gemakkelijke manier om je gebruikte uitrusting te verkopen, omdat kopers het platform leuk vinden. Als ze iets nieuws nodig hebben bij hun gebruikte aankoop, zoals een lens, statief of batterij, kunnen ze het gemakkelijk op een andere pagina krijgen.

Het belangrijkste verschil is dat Grid50 slechts 3,5% commissie in rekening brengt. Dit kan een enorm verschil maken bij de verkoop van een duur stuk uitrusting. Schrijf je in om wekelijkse Side Hustle-aanbevelingen te ontvangen. Als verkoper hoeft u alleen maar een formulier in te vullen waarin u de camera-apparatuur vermeldt die u wilt verkopen en de staat waarin deze zich bevindt.

Uiteraard is camera-apparatuur een populaire optie om te verkopen, en zowel nieuwe als gebruikte camera-apparatuur kan op het platform worden gekocht en verkocht. Toen ik overstapte van Sony (SLT) naar Nikon (DSLR), gebruikte ik Craigslist voor het ene item en eBay voor alle andere. Eigenlijk was het verkopen ervan vrij eenvoudig omdat ik besloot dat het voor mij belangrijker was om gemoedsrust en minder stress te hebben (ik heb al genoeg stress in mijn leven) dan een paar honderd dollar. Ze hebben een grote gebruikte selectie camera-apparatuur en bieden fotografen de mogelijkheid om hun gebruikte uitrusting te verkopen.

Persoonlijk besloot ik eerder dan later te verkopen, omdat mijn camera-uitrusting niet jonger werd en geruchten over de Mark IV vaker voorkwamen. MPB is vergelijkbaar met KEH omdat ze gespecialiseerd zijn in de verkoop van gebruikte fotografieapparatuur, maar ze hebben een bredere opdracht, die de VS, Europa en het VK bestrijkt. Adorama is een andere grote in de VS gevestigde detailhandelaar van camera- en videoapparatuur, en ze stellen fotografen ook in staat hun gebruikte apparatuur te verkopen. Tot nu toe zijn de services die ik heb vermeld allemaal online geweest, maar dit is natuurlijk niet de enige manier om je camera-apparatuur te verkopen.

Hoe dan ook, u kunt ervoor kiezen om voor de eenvoud aan een bedrijf te verkopen of het zelf te verkopen voor meer potentiële winst. In sommige landen, zoals Japan, is dit de beste manier om je gebruikte uitrusting te verkopen, tenzij je het peer-to-peer wilt verkopen. Als je onlangs camera-apparatuur hebt gekocht, raad ik aan om alle dozen en accessoires ergens veilig te plaatsen, dus als je ooit besluit om het te verkopen, kun je er maximale waarde voor krijgen. Als er geen afbeeldingen van het item te koop zijn of als de verkoper stockafbeeldingen heeft gebruikt, vraag dan om echte afbeeldingen van het product.

Voor de verkoop vind ik dat de inspanning geen klein extra rendement waard is, met uitzondering van apparatuur waarin andere sites niet geïnteresseerd zijn. .