Waarom dslr-camera niet beschikbaar is in India?

Canon, het bekendste cameramerk, stopt met het maken van dslr-camera's. Het bedrijf heeft bevestigd dat de Canon 1D X Mark III zijn laatste vlaggenschip DSLR-camera is.

Waarom dslr-camera niet beschikbaar is in India?

Canon, het bekendste cameramerk, stopt met het maken van dslr-camera's. Het bedrijf heeft bevestigd dat de Canon 1D X Mark III zijn laatste vlaggenschip DSLR-camera is. Canon heeft gezegd dat het zijn focus wil verleggen naar spiegelloze DSLR-camera's, daarom zou het geen vlaggenschip DSLR-camera's meer produceren. Het is duidelijk dat spiegelloos de toekomst is.

Pas onlangs kondigde Canon aan dat het zal stoppen met het maken van DSLR-camera's. Je hoeft geen fotograaf meer te zijn om een DSLR-camera te bezitten. Het is een mythe dat een DSLR-camera alleen de moeite waard is om te kopen als je tot het fotografieveld behoort of iets te maken hebt met het maken van video's. Integendeel, DSLR-camera's zijn voor velen zo'n belangrijk hulpmiddel geworden om de beste momenten van het leven vast te leggen.

Niet alleen zijn de foto's van hoge definitiekwaliteit, maar zien er ook zeer professioneel uit. DSLR-camera's voor Ace-fotografen van Canon, Fujifilm, Nikon, Sony %26 Meer. Ondanks het feit dat DSLR's een lange levensduur hebben, daalt de waarde van een gebruikte camera vaak snel. Zoals je weet, brengen reguliere cameramerken, zoals Canon en Nikon, minstens één keer per jaar nieuwe cameramodellen uit.

Hierdoor daalt de waarde van oudere modellen snel. Terugdenkend was de laatste DSLR-camera die ik kocht een Canon EOS 5D Mark II, die me uiteindelijk een aantal jaren goed van pas kwam toen ik in de krantenwereld werkte. Beide camera's bevatten een full-frame sensor, dus de natuurlijke keuze is over het algemeen de Mark II. In de loop van de tijd heb ik geschoten met vele andere soorten camera's, waaronder compacte all-in-ones (die, net als DSLR's, minder vaak voorkomen), spiegelloze camera's in alle soorten en maten en zelfs een paar middenformaat camerasystemen.

De Sony ZV-E10 is bijvoorbeeld overal verkrijgbaar, maar experts met wie PetaPixel sprak speculeren dat dit komt omdat de camera onderdelen van oudere apparaten hergebruikt, waardoor het veel gemakkelijker te produceren en te distribueren is. DSLL's zijn ook afhankelijk van rigs en andere apparatuur om stabilisatie te bereiken, maar de meeste spiegelloze camera's worden geleverd met beeldstabilisatie in het lichaam (IBIS). Hij is bijvoorbeeld lid van de Photographic Research Organization (PRO), een ledengroep die bestaat uit kleinere winkels zoals Fort Worth Camera. Een grote camera met een grote handgreep aan de voorkant, veel wijzerplaten en knoppen en de mechanische klap toen ik op de ontspanknop drukte.

Reliance Digital biedt een verscheidenheid aan DSLR-camera's van Canon, Nikon en Sony die worden geleverd met verschillende lenzen, functies en camerabehuizing. Ten slotte kunt u zelfs in omgevingen met weinig licht of met achtergrondverlichting perfecte foto's maken met de intelligente automatische modus van deze camera. Als ik echter denk aan de look en feel van de D80, herinner ik me meteen de zilveren ontspanknop, het iconische rode accent op de dikke handgreep aan de voorkant en het gevoel en geluid van de vele knoppen en wijzerplaten van de camera. Er zijn miljoenen Canon- en Nikon DSLR-lenzen, dus vanuit dat perspectief is het onwaarschijnlijk dat die merken DSLR's in de nabije toekomst volledig zullen stopzetten, maar afgezien van ondersteuning voor professionals die nog moeten overstappen op spiegelloos, is het ook moeilijk om te zien dat ze veel moeite doen in toekomstige DSLR releases.

Als een van de toonaangevende merken in de overgang naar spiegelloze camera's is dat niet per se een verrassende zet van Sony, maar het is een van de indicatoren dat de dagen van traditionele DSLR's ten einde lopen. Ja, je kunt DSLR-lenzen gebruiken op een spiegelloze camera met adapters, maar sommige fotografen willen die route niet volgen.